Bridgedrive in Malpertuus

Bridgen; voor veel mensen een passie. Dit betekent dat er veel mensen, zowel van de clubs uit de eigen buurt, België als van “de overkant” zondag 24 januari rond half tien in de zaal bij Malpertuus binnen kwamen om te bridgen. Na het gebruikelijke kopje koffie met, jawel: de barmhartigheidskoek, zocht iedereen zijn plaatsje en kon het bridgen beginnen. Nou ja, eerst een praatje voor het goede doel, want daarvoor organiseren we uiteindelijk deze bridgedrive.

Zoals gezegd: we bridgen voor het goede doel. We willen niet steeds het negatieve nieuws bespreken, maar ook aandacht hebben voor het positieve. We willen als werkgroep heilig Jaar van Barmhartigheid een podium zijn voor al die personen en organisaties die aandacht geven aan de medemens. Ook hiervoor is geld nodig en dit hopen we met de bridgedrive bijeen te krijgen.

Hartelijk dank aan alle vrijwilligers die deze dag tot een succes hebben gemaakt. Verder een woord van dank aan Casteels, JUMBO en SPAR voor de sponsoring van de prijzen en voor soepgroenten, brood en beleg, evenals de ingrediënten van de koek. Maar natuurlijk ook u als bridger zijn we heel veel dank verschuldigd. Door uw deelname kunnen we rekenen op zo’n 1100 euro. Dank.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.