Nederlandse bedevaart naar Rome

14 t/m 19 november 2016

Paus Fransiscus heeft een Buitengewoon Jubileum van de Barmhartigheid aangekondigd. Vele katholieke organisaties, bisdommen en ook de Sint Antonius van Papuaparochie geven gehoor aan de oproep van Fransiscus om tijdens het Heilig Jaar naar de Eeuwige Stad te pelgrimeren. Daarom riezen zij met een bedevaart naar Rome in het najaar van 2016. Er zijn al een aantal aanmeldingen vanuit Zeeland ontvangen. Laten we er daarom voor zorgen dat ook Zeeland ruim wordt vertegenwoordigd tijdens deze reis! Op dinsdag 15 november, vijf dagen vóór de afsluiting van het jubeljaar, komen zij allen samen voor de ‘Nederlandse Dag in Rome’.

Tijdens de bedevaart ontmoet u Paus Franciscus bij de algemene audiëntie, maakt u een wandeling in het teken van barmhartigheid door de gezellige wijk Trastevere en bezoekt u de andere basilieken en highlights van Rome. Uiteraard is er genoeg vrije tijd om zelf de stad te verkennen of even te ontspannen op een terrasje.

Programma Nederlandse Dag

De dag begint met een gezamenlijke viering van de Eucharistie in de Sint-Pieter, waarin Nederlandse bisschoppen zullen voorgaan en waarbij paus Fransiscus mogelijk zal aansluiten. Na de gezamenlijke lunch maakt u een wandeling langs onder andere de Engelenburcht, het Piazza Navona en het Pantheon naar de basiliek Santa Maria Maggiore waar u de dag afsluit met een Vespers. De dag zal vooral in het teken staan van vreugde en verbondenheid. Iedereen mag zich daarbij welkom voelen. het belooft daarom een unieke ervaring te worden.

Tarief p.p.

Pelgrim: € 839,00
Toeslag eenpersoonskamer: € 150,00

Contactpersoon

Wilt u meer informatie over het programma, neem dan contact op met de contactpersoon uit Zeeuws-Vlaanderen.
Cecile van Tiggelen
06-53855975
cvtiggelen@zeelandnet.nl

Bekijk hieronder de folder met een compleet overzicht van deze reis.

vnb-folder-rome